Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 18. února
Stíny 18. února PDF Tisk Email
Pátek, 18 Únor 2022 08:13

Řidiči pod vlivem drog

Ve středu 16. února odhalili policisté řidičku, která byla pod vlivem drog. Po třetí hodině odpoledne jela s vozidlem Škoda Octavia ve směru na Výčapy. Řidičský průkaz osmnáctiletá žena nepředložila. Policisté provedli u řidičky test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na marihuanu a amfetamin. Lékařskému vyšetření se odmítla bezdůvodně podrobit. Policisté ženě zakázali pokračovat v další jízdě, je podezřelá ze spáchání přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří.

Před jedenáctou hodinou dopoledne zastavili policisté v Třebíči vozidlo Škoda Fabia, které jelo po ulici Nádražní, a provedli kontrolu. Čtyřiatřicetiletý muž nepředložil řidičský průkaz a test na zjištění ovlivnění návykovou látkou byl u něho pozitivní na amfetamin. Lékařskému vyšetření se podrobit odmítl. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání.

Dalšího řidiče odhalili policisté v katastru Vícenic u Náměště nad Oslavou. Devatenáctiletý muž jel před desátou hodinou večer s vozidlem Škoda Octavia. Test byl u něho pozitivní na amfetamin. Také tento muž již v další jízdě nesměl pokračovat a je podezřelý ze spáchání dopravního přestupku.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 23 Únor 2022 07:29