Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 4. února
Stíny 4. února PDF Tisk Email
Pátek, 04 Únor 2022 08:25

Sprejeři řádili

Policisté pátrají po pachateli, který v Třebíči posprejoval stavební buňku. Ke spáchání činu došlo v polovině ledna na ulici Hrotovická. V lokalitě čerpací stanice pachatel nasprejoval žlutou barvou na plechovou buňku nápis v délce necelé dva metry. Majiteli vznikla škoda přibližně za osm tisíc korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

Podezřelý ze spáchání přestupků

Ve středu 2. února odhalili policisté v Jemnici řidiče, který usedl za volant pod vlivem drog. Po desáté hodině dopoledne jel čtyřicetiletý muž s automobilem Citroen po silnici ve směru od ulice Budějovická. Vozidlo policisté zastavili a provedli kontrolu.

Dechová zkouška byla u řidiče negativní, test na zjištění ovlivnění návykovou látkou ale ne. Test u něho ukázal pozitivní hodnotu na marihuanu. Lékařskému vyšetření se bezdůvodně odmítl podrobit. Policisté muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 08 Únor 2022 10:18