Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 27. prosince
Stíny 27. prosince PDF Tisk Email
Pondělí, 27 Prosinec 2021 00:00

Policisté vypátrali hledaného

Policisté vypátrali čtyřiadvacetiletého muže z Brněnska, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Hledaného nalezli ve čtvrtek 23. prosince před jedenáctou hodinou dopoledne v Náměšti nad Oslavou na Masarykově náměstí. Při kontrole muže policisté zjistili, že byl na něho vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Policisté muže odvezli na oddělení policie a po provedení nezbytných úkonů ho eskortovali do brněnské věznice.

 

Vozidlo narazilo do stromu

V sobotu 25. prosince jel před čtvrtou hodinou odpoledne osmasedmdesátiletý řidič vozidla Hyundai ve směru od Třebíče k obci Budíkovice. Na přímém úseku dostal na zledovatělé vozovce vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy smyk, který nedokázal vyrovnat, a s automobilem narazil do vzrostlého stromu.

Při dopravní nehodě utrpěla zranění spolujedoucí, kterou zdravotnická záchranná služba převezena do třebíčské nemocnice na ošetření. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidiče požití alkoholu vyloučili. Místo dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda dvacet tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Sobota, 01 Leden 2022 15:28