Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 16. prosince
Stíny 16. prosince PDF Tisk Email
Čtvrtek, 16 Prosinec 2021 07:55

Řídil perníkář

Ze spáchání závažného přestupkového jednání je podezřelý pětatřicetiletý muž, který usedl za volant pod vlivem drog. V pondělí 13. prosince jel po poledni s vozidlem BMW ve směru od Třebíče na Hostákov. U řidiče provedli policisté test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin a marihuanu. Dechová zkouška u něho byla negativní. Lékařskému vyšetření se muž odmítl bezdůvodně podrobit a dopustil se tak dalšího přestupku. Policisté řidiči další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy, které policisté šetří.

Opilý se dopustil přestupku

V pondělí 13. prosince byli policisté v Jemnici po druhé hodině odpoledne přivoláni k zastávce autobusu, kde se nacházel opilý muž, který se choval agresivně, hlučně a značně zmateně.

Přivolaní policisté zjistili, že se jedná o jednatřicetiletého muže, kterému při dechové zkoušce naměřili hodnotu přes dvě promile alkoholu. Policisté ho odvezli na oddělení policie a následně si ho převzali jeho blízcí. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 21 Prosinec 2021 13:47