Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 14. prosince
Stíny 14. prosince PDF Tisk Email
Úterý, 14 Prosinec 2021 10:36

Opilou ženu zajistili

V neděli 12. prosince zajistili policisté před jedenáctou hodinou večer opilou ženu, která v Třebíči v lokalitě ulice Bráfova třída poškodila zaparkovaná vozidla. Při dechové zkoušce policisté osmatřicetileté ženě naměřili hodnotu bezmála dvě promile alkoholu. Převezli ji na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Místo činu policisté ohledali a zadokumentovali. Došlo

k poškození tří vozidel. Automobily měly poškrábané různé části a škoda byla předběžně vyčíslena na devět tisíc korun. Případ policisté dále šetří, v současné době pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku.

 

Řidič je podezřelý z přestupku

V sobotu 11. prosince zastavili policisté v Třebíči před jedenáctou hodinou dopoledne řidiče vozidla Škoda, který jel ve směru od ulice Brněnská na ulici Sportovní.

Provedenou dechovou zkouškou u jednatřicetiletého muže požití alkoholu vyloučili. Test na zjištění ovlivnění návykovou látkou byl u něho pozitivní na amfetamin. V další jízdě muž již nesměl pokračovat, je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku dopravy, který policisté šetří.

 

 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pátek, 17 Prosinec 2021 11:25