Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 16. listopadu
Stíny 16. listopadu PDF Tisk Email
Úterý, 16 Listopad 2021 08:29

Řidič byl pod vlivem alkoholu

V neděli 14. listopadu zastavili policisté kolem deváté hodiny dopoledne v Jemnici řidiče vozidla VW, který jel po ulici Slavonická. U pětačtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 1,85 promile alkoholu. Necelé dvě promile alkoholu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Řidičský průkaz mu policisté zadrželi a v další jízdě muž již nesměl pokračovat. Je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Vandalové se činili

Policisté prověřují případ poškození zaparkovaných vozidel v Třebíči. Ke spáchání činu došlo v době od sobotního večera 13. listopadu do nedělního dopoledne. Na ulici Viktorinova poškodil pachatel sedm různých stojících vozidel, na kterých poškrábal lak na dveřích, kapotě, sloupku. Další poškozené vozidlo bylo zaparkované na ulici Eliášova, pachatel poškrábal na automobilu lak dveří a na blatníku.

Celková škoda byla předběžně vyčíslena na necelých padesát tisíc korun. Policisté provedli ohledání, zadokumentování a šetření v široké lokalitě. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Případ policisté prověřují, po pachateli pátrají.

 

 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 22 Listopad 2021 07:16