Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2.října
Stíny 2.října PDF Tisk Email
Sobota, 02 Říjen 2021 00:00

Opilou ženu zajistili

 

Ve čtvrtek 30. září přijali policisté v Náměšti nad Oslavou před osmou hodinou ráno oznámení o opilé ženě, která se nacházela na ulici Třebíčská a obtěžovala svoje okolí. Na místo vyjela policejní hlídka situaci prověřit. Policisté zjistili, že se jedná o třiačtyřicetiletou ženu, která ležela na schodech před domem. Při dechové zkoušce jí policisté naměřili hodnotu 3,82 promile alkoholu. Opilou ženu zajistili a odvezli ji na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelá ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 

Nedala přednost

 

Ve čtvrtek 30. září jela po poledni řidička vozidla Opel Astra po silnici ve směru od obce Oponešice na Mladoňovice. Při průjezdu křižovatkou nedala přednost v jízdě automobilu jedoucímu po hlavní silnici, a došlo ke střetu.

 

Při nehodě utrpěly zranění dvě spolujezdkyně z vozidla Opel, které byly zdravotnickou záchrannou službou převezeny na ošetření do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. U řidičů provedli dechové zkoušky, při kterých u obou požití alkoholu vyloučili. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 160 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pátek, 08 Říjen 2021 06:52