Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 14. srpna
Stíny 14. srpna PDF Tisk Email
Sobota, 14 Srpen 2021 07:16

Bil ho a rozbil okénko jeho auta

Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání trestného činu jednačtyřicetiletému muži z Kroměřížska, který se v Náměšti nad Oslavou dopustil výtržnosti. Ve čtvrtek 12. srpna byl po deváté hodině večer v ubytovacím zařízení, kde nejdříve na chodbě napadl mladého muže, kterého udeřil přes tvář. Když napadený odešel na ulici, vyšel za ním ven, začal ho v prostoru parkoviště honit a poškodil ještě jeho zaparkované vozidlo. Agresivní pachatel rozbil skleněnou výplň zavazadlového prostoru automobilu a způsobil tak škodu přibližně za tři tisíce korun. Přivolaní policisté provedli šetření. Místo činu zadokumentovali a ohledali. Na základě shromážděných důkazů podezřelému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší v zkráceném přípravném řízení. Vzhledem k tomu, že byl muž za stejný trestný čin v minulosti již soudně trestán, hrozí mu přísnější postih.

Řídil pod vlivem alkoholu

Ve čtvrtek 12. srpna zastavili policisté v Jaroměřicích nad Rokytnou kolem druhé hodiny odpoledne jednačtyřicetiletého řidič vozidla VW Passat, jel po ulici Nádražní.

U muže při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,07 promile alkoholu a obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky. Řidič již v další jízdě nesměl pokračovat, přišel o řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání závažného přestupku na úseku dopravy, případ policisté šetří.

 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Čtvrtek, 19 Srpen 2021 11:51