Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 4. srpna
Stíny 4. srpna PDF Tisk Email
Středa, 04 Srpen 2021 00:00

Opilý rozbil dveře

V úterý 3. srpna přijali policisté po druhé hodině ráno oznámení od ženy, která měla obavu ze svého známého. Muž totiž přišel k domu v obci nedaleko Třebíče, kde žena bydlí, a za použití násilí se snažil dostat dovnitř. Na místo vyjeli policisté. Opilého muže zajistili. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,72 promile alkoholu. Pozitivní u něho byl také test na zjištění ovlivnění návykovou látkou. Policisté místo ohledali a zadokumentovali. Podezřelý muž poškodil vstupní dveře, u kterých rozbil skleněnou výplň. Policisté opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti majetku, případ policisté šetří.

 

Choval agresivně

V pondělí 2. srpna vyjeli policisté po desáté hodině večer do obce na Moravskobudějovicku, kde se nacházel na ulici opilý muž, který se choval útočně a hrubě ke svému okolí.

Podezřelého muže policisté vypátrali v prostoru louky. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu přes dvě promile alkoholu. Policisté opilého osmačtyřicetiletého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití, případ policisté dále šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 09 Srpen 2021 07:17