Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. června
Stíny 11. června PDF Tisk Email
Pátek, 11 Červen 2021 10:56

Opilého muže policisté zajistili

V úterý 8. června přijali policisté kolem třetí hodiny ráno oznámení o muži, který se opil a choval se agresivně. Do obce nedaleko Třebíče vyjela policejní hlídka situaci prověřit. Policisté zjistili, že došlo v domě a jeho okolí k opakovanému konfliktu mezi příbuznými, po kterém muž vyhrožoval, že ohrozí svůj život. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,12 promile alkoholu. Muž se choval nevyzpytatelně a ke svému okolí značně útočně. Výzvy policistů odmítal uposlechnout. Policisté ho zajistili a opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, případ policisté šetří.

Dopravní nehoda

V úterý 8. června jel před šestou hodinou večer v katastru obce Vladislav čtyřiadvacetiletý řidič vozidla Fiat s přípojným vozíkem naloženým nezajištěným nákladem. Jel ve směru od Náměště nad Oslavou, přičemž se z přívěsu uvolnily svitky převážené chráničky a vypadly z vozíku před projíždějící motocykl Yamaha.

Motocyklista do jednoho z nich narazil a havaroval do silničních svodidel. Při nehodě utrpěl řidič motocyklu zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do brněnské nemocnice. Provedenými dechovými zkouškami policisté u řidičů požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Při dopravní nehodě vznikla škoda přes padesát tisíc korun. Nehodu policisté šetří.

 

Řidič je podezřelý z přestupku

Ve středu 9. června zastavili policisté před třetí hodinou dopoledne v Třebíči vozidlo Nissan, jehož řidič jel po ulici Fr. Hrubína. Při dechové zkoušce naměřili u řidiče hodnotu 0,61 promile alkoholu a opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Požití alkoholu před jízdou přiznal. Policisté řidiči zakázali pokračovat v další jízdě a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Šestatřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání, které policisté šetří.

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 15 Červen 2021 07:29