Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. června
Stíny 9. června PDF Tisk Email
Středa, 09 Červen 2021 14:35

Opilého zajistili

V pondělí 7. června byli policisté v Jemnici po třetí hodině ráno přivoláni na ulici Slavonická, kde dle přijatého oznámení ležel u silnice bezvládně muž. Policisté vyjeli na místo a zjistili, že se jedná o opilého sedmapadesátiletého muže. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 3,22 promile alkoholu. Opilého muže policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Hledaného vypátrali

Policisté vypátrali muže, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. V pondělí 7. června jel pětadvacetiletý muž s vozidlem v Moravských Budějovicích, kde ho před druhou hodinou odpoledne v lokalitě náměstí Míru zastavili policisté. Při kontrole zjistili, že se jedná o muže, na kterého byl v květnu vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Policisté muže zadrželi a následně ho eskortovali do věznice.

Vzhledem k tomu, že výkon trestu bezdůvodně sám nenastoupil je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Neděle, 13 Červen 2021 12:48