Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 17. května
Stíny 17. května PDF Tisk Email
Pondělí, 17 Květen 2021 07:14

Motorkář nedal přednost Bavoráku

V sobotu 15. května došlo v Náměšti nad Oslavou na ulici Zámek ke střetu vozidla s motocyklistou. Po poledni vyjížděl třiatřicetiletý řidič s automobilem BMW na hlavní silnici, kde v tu dobu projížděl motocyklista, a došlo ke střetu. Při nehodě utrpěl řidič motocyklu zranění a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u řidičů požití alkoholu vyloučili. Škoda, která při nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na šedesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří. 

Řidič byl pod vlivem alkoholu

V sobotu 15. května jel před devátou hodinou dopoledne v Třebíči po ulici Vltavínská osmatřicetiletý řidič vozidla Škoda Fabia.

Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,22 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté řidiči další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pátek, 21 Květen 2021 13:00