Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. května
Stíny 13. května PDF Tisk Email
Čtvrtek, 13 Květen 2021 08:37

Je podezřelý z trestného činu

Ze spáchání trestného činu je podezřelý devětatřicetiletý muž, který řídil vozidlo, i když o řidičský průkaz přišel. V úterý 11. května jel řidič před čtvrtou hodinou odpoledne s automobilem Škoda Fabia po silnici v obci Výčapy. Vozidlo policisté zastavili a provedli kontrolu. Zjistili, že řidičem je muž, který na základě rozhodnutí městského úřadu pozbyl řidičské oprávnění, a to v souvislosti s předchozími spáchanými přestupky. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Řídil pod vlivem alkoholu

V úterý 11. května jel po desáté hodině večer v obci Studenec jednatřicetiletý řidič vozidla Škoda Felicia, kterého policisté zastavili a provedli kontrolu.

U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,02 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté řidiči další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 18 Květen 2021 09:27