Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. května
Stíny 11. května PDF Tisk Email
Úterý, 11 Květen 2021 20:14

Hledaného vypátrali

Policisté vypátrali muže, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Pětapadesátiletého muž z Táborska nalezli v neděli 9. května po druhé hodině odpoledne v obci Želetava na ulici Znojemská. Jednalo se o muže, na kterého byl vloni na jaře vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Policisté muže zadrželi a následně ho eskortovali do brněnské věznice. Vzhledem k tomu, že do věznice bezdůvodně nenastoupil, je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Opilého zajistili

V neděli 9. května byli policisté v Třebíči po páté hodině večer přivoláni do lokality ulice Soukenická, kde mělo dle přijatého oznámení dojít k napadení.

Mezi dvěma muži vznikl konflikt, který vyústil ve fyzický útok. Opilý muž druhého muže udeřil do oblasti hlavy a kopl. Na místě zasahovala městská policie. Podezřelého muže policisté zajistili. Jednalo se o osmačtyřicetiletého cizince, při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,24 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, případ policisté dále prověřují.

 

 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Neděle, 16 Květen 2021 09:17