Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 24. dubna
Stíny 24. dubna PDF Tisk Email
Sobota, 24 Duben 2021 07:59

Poškrábal Caravellu

Policisté prověřují případ poškození zaparkovaného vozidla, ke kterému došlo v Třebíči. Majiteli vznikla předběžně vyčíslená škoda třicet tisíc korun. Ke spáchání činu došlo v pondělí 19. dubna v době mezi desátou hodinou dopoledne a čtvrtou odpoledne na ulici Zdislavina. Pachatel poškodil vozidlo značky VW Caravelle, poškrábal rýhou do laku bok automobilu. Policisté provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Po pachateli pátrají.

 

Policisté zajistili opilého

Ve čtvrtek 22. dubna byli policisté po osmé hodině večer přivoláni k vlakovému nádraží v Moravských Budějovicích, kde se nacházel opilý agresivní muž.

Hlasitě pokřikoval, slovně napadal osoby ve svém okolí a kopal do dveří budovy. Na místo vyjeli policisté. Při dechové zkoušce muži naměřili hodnotu 2,98 promile alkoholu. Lokalitu odmítal opustit, na místo se vracel a obtěžoval své okolí. Opilého muže policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Čtyřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, který policisté šetří.

 

 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 28 Duben 2021 07:23