Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 23. dubna
Stíny 23. dubna PDF Tisk Email
Pátek, 23 Duben 2021 08:05

Policisté zajistili opilého

V úterý 20. dubna byli policisté po čtvrté hodině odpoledne přivoláni k domu v Moravských Budějovicích, kde se nacházel v bytě opilý muž, který poškozoval věci ve svém okolí a vyhrožoval partnerce. Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Muž se choval agresivně, při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 3,27 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Čtyřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití, který policisté šetří.

Podezřelý z přestupků

Ze spáchání dopravních přestupků je podezřelý devětadvacetiletý řidič, kterého policisté zastavili ve středu 21. dubna v Třebíči. Muž jel před jedenáctou hodinou dopoledne s vozidlem Škoda Felicia po silnici na ulici Račerovická. Policisté u něho provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivní hodnotou na marihuanu.

Policisté řidiči další jízdu zakázali. Lékařskému vyšetření se bezdůvodně odmítl podrobit a při kontrole nepředložil řidičský průkaz. Požití drog před jízdou muž přiznal. Řidič je podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří.

 

Pozitivní hodnotu na drogy měl také čtyřiatřicetiletý řidič, kterého policisté zastavili ve Stříteži. Ve středu 21. dubna jel před druhou hodinou odpoledne s vozidlem Mazda. Test u muže ukázal pozitivní hodnotu na marihuanu. Také tento řidič nepředložil řidičský průkaz. V další jízdě již nesměl pokračovat. Muž je podezřelý ze spáchání dopravních přestupků.

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 27 Duben 2021 08:05