Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. dubna
Stíny 13. dubna PDF Tisk Email
Úterý, 13 Duben 2021 15:22

Opilého policisté zajistili

V pátek 9. dubna byli policisté po jedné hodině odpoledne přivoláni k domu v Náměšti nad Oslavou, kde se nacházel v bytě opilý muž, který slovně napadal svoji příbuznou. Ženě vulgárně nadával a vyhrožoval jí fyzickým útokem. Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Agresivního muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Při dechové zkoušce mu byla naměřena hodnota 2,72 promile alkoholu. Devětapadesátiletý muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití, který policisté šetří.

Řidič je podezřelý z přestupků

Ze spáchání dopravních přestupků je podezřelý jednačtyřicetiletý řidič, kterého policisté zastavili v neděli 11. dubna v Moravských Budějovicích. Muž jel před druhou hodinou odpoledne s vozidlem Peugeot po silnici na ulici Janáčkova.

Policisté u něho provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivní hodnotou na amfetamin. Při kontrole nepředložil řidičský průkaz a odmítl se bezdůvodně podrobit lékařskému vyšetření. Vozidlo navíc nesplňovalo technické podmínky pro provoz na pozemních komunikacích. Policisté řidiči další jízdu zakázali. Muž je podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pátek, 16 Duben 2021 16:57