Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. dubna
Stíny 10. dubna PDF Tisk Email
Sobota, 10 Duben 2021 08:17

Podezřelý z přestupků

Ze spáchání dopravních přestupků je podezřelý třicetiletý řidič, kterého policisté zastavili ve čtvrtek 8. dubna v Třebíči. Muž jel po jedné hodině odpoledne s vozidlem Škoda Fabia po silnici ve směru od ulice Znojemská na ulici Cyrilometodějská, při jízdě držel v ruce telefon. Policisté u něho provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou, který byl pozitivní. Policisté řidiči další jízdu zakázali. Muž je podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří.

Opilého policisté zajistili

Ve čtvrtek 8. dubna byli policisté po desáté hodině večer přivoláni do domu v Želetavě, kde se dle přijatého oznámení nacházel opilý muž, který obtěžoval svoje okolí.

Pobíhal po chodbách, křičel, bouchal do stěn a na dveře bytů. Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. U opilého třiačtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,14 promile alkoholu. Muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Čtvrtek, 15 Duben 2021 06:50