Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. března
Stíny 20. března PDF Tisk Email
Sobota, 20 Březen 2021 15:03

Nechtěl vydat pití

V době od pátečního dopoledne 12. března do středečního poledne poškodil pachatel v Okříškách nápojový automat. V prostoru čekárny vlakového nádraží poškodil terminál nápojového automatu, čímž vznikla škoda přibližně za pět tisíc korun. Policisté provedli v lokalitě šetření. Případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku, po pachateli pátrají.

Vlak byl silnější

Ve čtvrtek 18. března jel po sedmé hodině ráno řidič vozidla Škoda po silnici ve směru od Častohostic k obci Vesce. Při průjezdu prudkou zatáčkou dostal smyk, který nevyrovnal, a vyjel do prostoru železniční trati, kde zůstal automobil zaklíněný. Řidič z vozidla vystoupil.

Následně se ještě snažil na situaci upozornit strojvedoucího blížícího se nákladního vlaku, který už ale nebyl schopen vlak zastavit a ten do zaklíněného vozidla narazil. Ke zranění osob při nehodě nedošlo. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda 150 tisíc korun. Další škoda byla způsobena poškození vlaku a železniční trati. Policisté provedli u obou mužů dechové zkoušky, při kterých u nich požití alkoholu vyloučili. Nehodu dále šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2021 08:52