Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 16. března
Stíny 16. března PDF Tisk Email
Úterý, 16 Březen 2021 08:41

Kradl v obchodě

Ze spáchání trestného činu je podezřelý pětačtyřicetiletý muž, který byl přistižen při krádeži zboží v třebíčském obchodním domě. Jedná se o recidivistu, který byl v minulosti již opakovaně potrestán za majetkovou trestnou činnost. Trest odnětí svobody si odpykal i ve věznici, až do února příštího roku je ve zkušební době. Přesto muž v neděli 14. března odcizil v obchodním domě tři lahve alkoholu. Před čtvrtou hodinou odpoledne vzal v prodejně zboží v hodnotě necelých 300 korun a prostorem pokladen prošel bez zaplacení. Zastavil ho pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Odcizené zboží muž vydal. Policisté u něho při dechové zkoušce naměřili hodnotu 2,81 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté dále prověřují.

Je podezřelý z přestupků

Ze spáchání dopravních přestupků je podezřelý řidič, kterého policisté zastavili v sobotu 13. března před třetí hodinou odpoledne v Náměšti nad Oslavou.

Jednačtyřicetiletý muž jel s vozidlem Škoda po silnici ve směru od ulice Třebíčská. Policisté u něho provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivní hodnotou na amfetamin a marihuanu. Lékařskému vyšetření se odmítl bezdůvodně podrobit. Policisté řidiči další jízdu zakázali. Muž je podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Sobota, 20 Březen 2021 15:07