Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. března
Stíny 13. března PDF Tisk Email
Sobota, 13 Březen 2021 08:06

Řidič jel opilý

Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky jednatřicetiletému muži, který řídil vozidlo s více než jedním promile alkoholu. Ve čtvrtek 11. března jel po půlnoci s automobilem Seat Leon v Třebíči po ulici Hrotovická. Policisté vozidlo zastavili a provedli kontrolu. Řidič nepředložil řidičský průkaz. U muže při dechové zkoušce policisté naměřili hodnotu 1,36 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté muži zakázali další jízdu. Dnes mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

Je podezřelá z přestupku

Ze spáchání dopravního přestupku je podezřelá řidička, kterou policisté zastavili ve čtvrtek 11. března před devátou hodinou večer v Třebíči.

Šestatřicetiletá žena jela s vozidlem Škoda Octavia po silnici ve směru k ulici Jelínkova. Policisté u ní provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivní hodnotou na amfetamin. Policisté řidičce další jízdu zakázali. Žena je podezřelá ze spáchání přestupku na úseku dopravy, který policisté šetří.

 

 

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 17 Březen 2021 08:16