Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. února
Stíny 26. února PDF Tisk Email
Pátek, 26 Únor 2021 07:48

Vloupal se do Fordu

Policisté prověřují případ vloupání do zaparkovaného vozidla, ke které došlo v úterý 23. února v Třebíči. V době kolem půl šesté večer na parkovišti u obchodu na ulici Pražská vnikl pachatel do vozidla Ford, odkud odcizil tašku s notebookem a kabelku, ve které byla mimo jiné uložena peněženka s finanční hotovostí, platební kartou a doklady. Způsobil tak škodu za více než dvacet tisíc korun. Policisté provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

Řidič pod vlivem alkoholu

Ve středu 24. února jel po jedné hodině odpoledne po silnici mezi obcemi Vladislav a Třebíč řidič automobilu Renault. Policisté vozidlo zastavili a provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,16 promile alkoholu a opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší.

Policisté osmačtyřicetiletému muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 03 Březen 2021 08:54