Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 19. února
Stíny 19. února PDF Tisk Email
Sobota, 20 Únor 2021 10:12

Krádež propanbutanových lahví

Policisté pátrají po pachateli, který v obci Blatnice odcizil propanbutanové lahve. Ke krádeži došlo v době od pondělí 15. února do středečního odpoledne. Pachatel se vloupal do boxu na propanbutanové lahve umístěného před obchodem a odcizil čtyři desetikilogramové lahve. Škoda, kterou způsobil, byla předběžně vyčíslena na necelých šest tisíc korun. Místo činu policisté ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

Opilého policisté zajistili

Ve čtvrtek 18. února přijali policisté po půlnoci oznámení od ženy, která měla obavu o svého partnera. Muž byl pod vlivem alkoholu, odešel z domu v Jemnici a z jeho jednání vyplynulo, že by si mohl ublížit.

Na místo vyjeli policisté a začali muže hledat. V krátké době ho v lokalitě nalezli. Muž byl v pořádku, ale ve špatném psychickém stavu. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu bezmála jedno a půl promile alkoholu. Muže policisté po vyšetření lékařem odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 24 Únor 2021 07:02