Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 15. února
Stíny 15. února PDF Tisk Email
Pondělí, 15 Únor 2021 12:27

Vloupání do rekreačních chat

Třebíčští policisté pátrají po pachateli, který se v katastru obce Budišov vloupal do tří rekreačních objektů. K vloupání došlo v době od poloviny ledna letošního roku do čtvrtka 11. února. Pachatel násilím vnikl do tří rekreačních chat, přičemž si odnesl zejména kuchyňské vybavení a elektroniku. Škoda, kterou svým jednáním způsobil, byla předběžně vyčíslena na částku kolem třinácti tisíc korun. Policisté místa činů ohledali a provedli šetření. Vše zadokumentovali a případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli policisté nadále pátrají.

Dopravní nehoda s lehkým zraněním

V pátek 12. února došlo na silnici druhé třídy v katastru obce Dukovany k dopravní nehodě dvou vozidel. Řidič vozidla Audi jel ve směru od Slavětic směrem k Dukovanům, přičemž narazil do před ním jedoucího vozidla Volkswagen.

Řidička tohoto vozidla byla s podezřením na lehké zranění převezena zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku kolem sto padesáti tisíc korun. Policisté provedli u řidičů vozidel dechové zkoušky, které byly s výsledkem negativním. Vše zadokumentovali a zjišťování příčiny a okolností dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.

 

Stanislava Rázlová

Aktualizováno Čtvrtek, 18 Únor 2021 16:15