Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 23. ledna
Stíny 23. ledna PDF Tisk Email
Sobota, 23 Leden 2021 14:08

Střet vozidel

Ve čtvrtek 21. ledna jela kolem šesté hodiny večer sedmadvacetiletá řidička vozidla Fiat po silnici v obci Vladislav ve směru od Třebíče. V prostoru křižovatky při odbočování vlevo na vedlejší silnici nedala přednost protijedoucímu automobilu Škoda, a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě se zranila řidička. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda 180 tisíc korun. Řidička se dopustila dopravního přestupku, na místě policisté uložili v příkazním řízení pokutu.

Vloupání do vozidla

Policisté prověřují případ vloupání do zaparkovaného vozidla, ke kterému došlo v Radošově. Pachatel způsobil předběžně vyčíslenou škodu přes sto tisíc korun. V době od soboty 16. ledna do středečního rána vnikl pachatel do nákladového prostoru dodávkového automobilu Citroen, které stálo na ulici. Odcizil různé nářadí jako svářečky, vrtačky, přímočarou pilu, rázovou utahovačku, rozbrušovačky, závitořez a další věci.

Policisté provedli v lokalitě šetření, dále ohledání a zadokumentování. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

 

Muž byl opilý

Ve čtvrtek 21. ledna přijali policisté časně ráno oznámení o muži, který se nacházel na Karlově náměstí v Třebíči. Ležel ve sněhu a nehýbal se. Policisté zjistili, že se jedná o devětatřicetiletého opilého muže, trochu reagoval a byl podchlazený. Přivolaná zdravotnická záchranná služba ho převezla do nemocnice. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 1,32 promile alkoholu.

Jana Kroutilová

Aktualizováno Čtvrtek, 28 Leden 2021 08:16