Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. ledna
Stíny 13. ledna PDF Tisk Email
Středa, 13 Leden 2021 10:53

Řidič měl téměř dvě promile

Policisté odhalili řidiče, který usedl za volant s téměř dvěma promile alkoholu. V pondělí 11. ledna jel muž po desáté hodině večer s automobilem VW Passat v Jaroměřicích nad Rokytnou. Na ulici Poděbradova vozidlo zastavili policisté a provedli kontrolu. U šestačtyřicetiletého řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,96 promile alkoholu, opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté dále prověřují.

Opilého policisté zajistili

V pondělí 11. ledna přijali policisté ve večerních hodinách oznámení o muži, který se nacházel v Třebíči na ulici Eliščina. Muž byl zjevně značně opilý a vzhledem k mrazivým teplotám byl ohrožen jeho život a zdraví.

Na místo vyjeli po přijetí oznámení policisté situaci prověřit. Zjistili, že se jedná o devětapadesátiletého muže, při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,73 promile alkoholu. Muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 18 Leden 2021 08:29