Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. prosince
Stíny 2. prosince PDF Tisk Email
Středa, 02 Prosinec 2020 18:39

 

Opilý rozbil dveře

Policisté prověřují případ poškození skleněné výplně dveří, kterou rozbil značně opilý muž. V neděli 29. listopadu přijali policisté před čtvrtou hodinou ráno oznámení, že se v Třebíči u budovy v části Nové Dvory pohybuje podezřelý muž, který ničí majetek. Na místo ihned vyjeli policisté. Zjistili, že se jedná o osmadvacetiletého opilého muže. Vzhledem k tomu, že měl řezné zranění na ruce, byla na místo přivolána také zdravotnická záchranná služba. Policisté provedli šetření a zjistili, že muž opakovanými kopy a údery rukou rozbil skleněnou výplň dveří objektu, při čemž se zranil. Poškozením způsobil předběžně vyčíslenou škodu pět tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou mu policisté naměřili hodnotu 2,49 promile alkoholu. Muže odvezli zdravotníci na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, případ dále prověřují. Muž se dále dopustil přestupku.

 

Srazila chodkyni

V pondělí 30. listopadu došlo v Třebíči ke střetu vozidla s chodkyní. Kolem páté hodiny večer jela osmašedesátiletá řidička vozidla Opel po ulici Brněnská ve směru od ulice Cyrilometodějská.

Ulici v tu dobu přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce žena a došlo ke střetu. Chodkyně utrpěla zranění a zdravotnickou záchrannou službou byla převezena na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Dechovou zkouškou u obou žen požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu dále šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 08 Prosinec 2020 10:10