Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 25. listopadu
Stíny 25. listopadu PDF Tisk Email
Středa, 25 Listopad 2020 08:18

0pilcovi odcizil batoh

Policisté objasnili případ krádeže batohu, o který přišel jeho majitel, když usnul vzhledem k opilosti na lavičce. Došlo k němu přibližně v polovině září na ulici Bráfova. V odpoledních hodinách opilý muž usnul na lavičce a batoh s věcmi včetně platební karty měl položený na zemi. Této situace využil ke krádeži pachatel. K muži přišel, batoh vzal a odnesl ho. Odcizil z něho mobilní telefon, finanční hotovost a batoh vrátil zpátky. Když následně majitel zjistil, že věci nemá, krádež oznámil. Případ začali prověřovat policisté. Zjistili, že batoh odcizil čtyřiačtyřicetiletý muž, který se tak dopustil trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Případ policisté řešili ve zkráceném přípravném řízení.

Řidič je podezřelý z přestupku

V pondělí 23. listopadu zastavili policisté po desáté hodině večer v Třebíči vozidlo Ford, které jelo ve směru od ulice Sportovní na ulici Rafaelova.

Dechová zkouška byla u osmnáctiletého řidiče negativní, test na zjištění ovlivnění návykovou látkou ale ne. Test ukázal přítomnost amfetaminu. Řidič se dále podrobil lékařskému vyšetření, při kterém mu byl odebrán biologický materiál. Další jízda mu byla zakázána. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku dopravy, případ policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Sobota, 28 Listopad 2020 08:58