Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. listopadu
Stíny 20. listopadu PDF Tisk Email
Pátek, 20 Listopad 2020 23:17

Řídil pod vlivem alkoholu

V pondělí 16. listopadu odhalili policisté v obci Dobrá Voda řidiče, který měl téměř dvě promile alkoholu. Třiašedesátiletý muž z Prahy jel kolem třetí hodiny ráno s automobilem Mitsubishi Pajero ve směru od Mladoňovic. Vozidlo policisté zastavili a provedli kontrolu. Při dechové zkoušce u něho naměřili hodnotu 1,97 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz. Vzhledem k tomu, že vzniklo podezření, že by mohl v jízdě pokračovat, policisté opilého řidiče zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Opilého muže policisté zajistili

V pondělí 16. listopadu přijali policisté po jedné hodině odpoledne oznámení o muži, který ležel v čekárně na železniční zastávce v obci Kojetice.

Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Zjistili, že se jedná o šestatřicetiletého značně opilého muže z Mostecka. Nebyl schopen samostatné chůze, srozumitelné komunikace ani provedení dechové zkoušky. Muže policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici, kde mu byla naměřena hodnota 2,47 promile alkoholu.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 25 Listopad 2020 08:22