Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. listopadu
Stíny 11. listopadu PDF Tisk Email
Středa, 11 Listopad 2020 17:21

Šel po chlastu

Minulý týden se pachatel v době od středy do neděle vloupal do rekreační chaty v katastru obce Kuroslepy. V chatové oblasti vnikl do garáže objektu a z chaty si odnesl alkoholické nápoje. Vloupal se také od sklepů. Pachatel způsobil celkovou škodu přes tři tisíce korun. Místo činu policisté ohledali, zadokumentovali a provedli v lokalitě šetření. Případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Po pachateli policisté pátrají.

Podnapilý řidič

Policisté odhalili včera řidiče, který usedl za volant pod vlivem alkoholu. V pondělí 9. listopadu jel před šestou hodinou ráno jednašedesátiletý muž s vozidlem Kia Venga Třebíči po ulici Hrotovická.

Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 0,72 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání závažného přestupku na úseku dopravy, který policisté dále šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Sobota, 14 Listopad 2020 09:30