Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. listopadu
Stíny 10. listopadu PDF Tisk Email
Úterý, 10 Listopad 2020 11:38

Pěstoval konopí

Ze spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy je podezřelý pětadvacetiletý muž z Třebíčska. V době od jara do října pěstoval rostliny konopí, které následně sklidil a v místě svého bydliště sušil, muž tak vyráběl drogu marihuanu. Kriminalisté ale podezřelého muže na základě operativního šetření odhalili a dopadli. Na základě shromážděných důkazů mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu. Případ kriminalisté řešili ve zkráceném přípravném řízení.

Podnapilý řidič

V sobotu 7. listopadu jel po deváté hodině dopoledne jednačtyřicetiletý řidič vozidla Peugeot Partner v Náměšti nad Oslavou po ulici U pivovaru.

Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 0,83 promile alkoholu a obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky. Policisté muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání závažného přestupku na úseku dopravy, který policisté dále šetří.

 

Jana Kroutilová


Aktualizováno Sobota, 14 Listopad 2020 09:30