Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. října
Stíny 20. října PDF Tisk Email
Úterý, 20 Říjen 2020 20:44

Zhulený řídil Alfu

Policisté odhalili řidiče, u kterého zjistili pozitivní hodnotu na drogy. Šestadvacetiletý muž jel v sobotu 17. října s vozidlem Alfa Romeo v Třebíči po silnici ve směru od ulice Koželužská na ulici Okružní, kde ho po osmé hodině večer zastavila hlídka. Policisté provedli u řidiče test na zjištění ovlivnění návykovou látkou, který byl pozitivní na marihuanu. Dechová zkouška u něho byla negativní. Policisté muži zakázali pokračovat v další jízdě. Řidič je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku dopravy, který policisté šetří.

Opilého zajistili

V sobotu 17. října přijali policisté po jedné hodině v noci oznámení o fyzickém napadení, ke kterému došlo v bytě domu v části Borovina v Třebíči. Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Po příjezdu učinili opatření, aby již nemohlo docházet k násilnému jednání.

Jeden z mužů měl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která muže odvezla na ošetření do nemocnice. Policisté provedeným šetřením zjistili, že muž napadl v bytě mladou ženu, na což zareagoval další obyvatel bytu fyzickým útokem. Při napadení došlo k poškození dveří. Policisté provedli u třiadvacetiletého muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,51 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ policisté dále šetří, a to pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 26 Říjen 2020 12:45