Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. září
Stíny 28. září PDF Tisk Email
Pondělí, 28 Září 2020 08:12

 

Řídila auto přes uložený zákaz

Ze spáchání trestného činu je podezřelá pětadvacetiletá žena, která řídila vozidlo, i když má uložený zákaz. V pátek 25. září jela před pátou hodinou odpoledne s vozidlem Škoda Octavia v Třebíči po ulici Řípovská. Policisté automobil zastavili a provedli kontrolu. Zjistili, že má řidička na základě rozhodnutí městského úřadu vysloven od letošního léta zákaz činnosti spočívající

v zákazu řízení všech motorových vozidel, který skončí až na konci příštího roku. Dechová zkouška u ní byla negativní. Policisté ženě zakázali pokračovat v další jízdě, je podezřelá ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Případ policisté prověřují.

 

Vloupání do chaty

Policisté pátrají po pachateli, který se v době od úterý 22. září do čtvrtečního odpoledne vloupal do rekreační chaty. V katastru obce Police vnikl na oplocenou zahradu, kde se vloupal do chaty. Objekt prohledal. Majiteli vznikla škoda poškozením zařízení. Místo činu policisté ohledali a zadokumentovali, dále provedli šetření. Pachatel se dopustil dvou trestných činů, a to přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody. Policisté po něm pátrají.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pátek, 02 Říjen 2020 20:32