Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. září
Stíny 20. září PDF Tisk Email
Neděle, 20 Září 2020 00:00

Tragická dopravní nehoda

Včera kolem půl dvanácté dopoledne přijali na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina oznámení o dopravní nehodě, která se stala na silnici II/152 mezi Jaroměřicemi nad Rokytnou s Myslibořicemi na Třebíčsku.
Účast na dopravní nehodě mají tři osobní vozidla a jedno nákladní vozidlo. Nehoda má fatální následky - jedna osoba zemřela, jedna byla těžce zraněna a další čtyři osoby utrpěly lehké zranění. Na místo vyjely všechny složky IZS a silnice byla zcela uzavřena. Podle prvotního šetření na místě bylo příčinou nehody zřejmě nesprávné předjíždění. Řidička osobního vozidla předjížděla nákladní vozidlo. Z dosud nezjištěných příčin se nestihla včas zařadit před předjížděné vozidlo a čelně se střetla s protijedoucím osobním vozidlem. Jedno z vozidel se po střetu odrazilo na třetí projíždějící osobní vozidlo.
Na místo nehody byl vyslán kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Třebíč. Policisté společně s kriminalisty důkladně ohledali místo dopravní nehody a nehodu zadokumentovali. Další okolnosti nehody budou předmětem policejního vyšetřování.

Dana Čírtková

Aktualizováno Čtvrtek, 24 Září 2020 08:02