Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. září
Stíny 9. září PDF Tisk Email
Středa, 09 Září 2020 08:19

Ukradl naftu z náklaďáku

Třebíčští policisté prošetřují případ krádeže nafty z nákladního automobilu, ke kterému došlo na ulici Masarykova v Okříškách. Dosud neznámý pachatel v době od čtvrtka 3. září do pondělí 7. září odčerpal ze zaparkovaného vozidla Tatra přes sto litrů motorové nafty. Celkem tak odcizil naftu za více jak tří tisíce korun. Policisté místo protiprávního jednání ohledali, zajistili stopy a případ zadokumentovali jako přestupek proti majetku.

 

Senior řídil autovrak

Policisté z obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou prováděli v pondělí 7. září okolo půl deváté večer, na komunikaci v katastru obce Krokočín, běžnou silniční kontrolu, při které zastavili osobní automobil Peugeot, který řídil čtyřiašedesátiletý muž. Policisté při kontrole zjistili, že automobil není řádně označen registračními značkami. Následně vozidlo prolustrovali v dostupných policejních evidencích, kde zjistili, že automobil nemá platnou technickou kontrolu a navíc je vyřazen z provozu.

Z tohoto důvodu policisté muži zakázali další jízdu a případ zadokumentovali jako přestupek proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, ze kterého se bude zodpovídat před příslušným správním orgánem.

 

David Linhart

Aktualizováno Pondělí, 14 Září 2020 14:20