Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. září
Stíny 2. září PDF Tisk Email
Středa, 02 Září 2020 07:22

Řidič byl pod vlivem drog

Policisté odhalili včera v Třebíči řidiče, který usedl za volant pod vlivem drog. Třiatřicetiletý muž jel v pondělí 31. srpna s vozidlem VW Passat a před polednem ho na ulici Hrotovická zastavila hlídka. Policisté provedli u řidiče test na zjištění ovlivnění návykovou látkou, který byl pozitivní na amfetamin a marihuanu. Dechová zkouška u něho byla negativní. Policisté muži zakázali pokračovat v další jízdě. Řidič je podezřelý ze spáchání závažného přestupku na úseku dopravy, který policisté šetří.

Podnapilý řidič

V pondělí 31. srpna jel před čtvrtou hodinou odpoledne jednapadesátiletý řidič vozidla Dacia Duster po silnici ve směru od Chotěbudic na Budíškovice.

Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,05 promile alkoholu a opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Policisté muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Dále zahájili úkony trestního řízení pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, ze spáchání kterého je muž podezřelý. Případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 08 Září 2020 09:11