Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 8. srpna
Stíny 8. srpna PDF Tisk Email
Sobota, 08 Srpen 2020 00:00

Motocyklista havaroval

Ve čtvrtek 6. srpna došlo v katastru obce Dukovany k dopravní nehodě. Kolem sedmé hodiny večer jel řidič motocyklu Honda ve směru na Mohelno. Po projetí zatáčky vyjel ze silnice do příkopu, kde havaroval. Při dopravní nehodě se řidič zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Dechovou zkouškou u něho policisté požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na motocyklu vznikla předběžně vyčíslená škoda padesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Opilého muže policisté zajistili

Ve čtvrtek 6. srpna přijali policisté po jedenácté hodině večer oznámení o muži, který obtěžuje obyvatele bytového domu v Třebíči v části Borovina, choval se hlučně a nechtěl odejít.

Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Muž byl opilý a slovně urážel obyvatelku domu, a to i v přítomnosti hlídky. Dále policisté zjistili, že poškodil skleněnou výplň okna. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu dvě promile alkoholu. Policisté pětatřicetiletého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití a přestupku proti majetku. Případ policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 11 Srpen 2020 22:14