Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 6. srpna
Stíny 6. srpna PDF Tisk Email
Čtvrtek, 06 Srpen 2020 06:44

Řidič byl opilý

Pod vlivem alkoholu řídil v Náměšti nad Oslavou vozidlo osmatřicetiletý muž. V úterý 4. srpna jel před devátou hodinou večer s automobilem Ford Fiesta po ulici Husova. Vozidlo policisté zastavili a provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,25 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté mu zakázali další jízdu, muž není držitelem řidičského průkazu. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Ženy se při srážce zranily

V úterý 4. srpna došlo k dopravní nehodě, při které se zranily dvě osoby. Před třetí hodinou odpoledne jela jednadvacetiletá řidička vozidla Peugeot po silnici ve směru na Moravské Budějovice, při projíždění zatáčky dostala smyk, který nezvládla, vyjela do protisměru a došlo ke střetu s protijedoucím automobilem Škoda.

Následně vozidlo ještě narazilo do oplocení. Při dopravní nehodě se zranila řidička peugeotu a spolujedoucí z vozidla Škoda, obě ženy byly zdravotnickou záchrannou službou převezeny na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté provedenou dechovou zkouškou u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Provedli šetření, ohledání a zadokumentování. Na vozidlech a oplocení vznikla předběžně vyčíslená škoda 130 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 10 Srpen 2020 16:52