Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 17. července
Stíny 17. července PDF Tisk Email
Pátek, 17 Červenec 2020 07:56

 

Matka na děti neplatí výživné

Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy šestačtyřicetileté ženě z Třebíčska, která neplatí výživné na své tři děti. Vyživovací povinnost si neplní od loňského léta. Na dívku a dva chlapce ve věku deset a sedmnáct let má žena platit necelé tři tisíc korun, výživné ale nehradí a celkově tak dluží přes třicet tisíc korun. Policisté jí na základě shromážděných důkazů sdělili podezření ze spáchání trestného činu, případ řešili ve zkráceném přípravném řízení.

Řidička byla opilá

S téměř dvěma promile alkoholu řídila včera vozidlo sedmačtyřicetiletá žena. Ve středu 15. července jela před polednem s automobilem Škoda Fabia v Třebíči po ulici Brněnská.

Vozidlo policisté zastavili a provedli kontrolu. U řidičky při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,96 promile alkoholu a opakovaná zkouška u ní ukázala hodnotu ještě vyšší. Policisté ženě zakázali další jízdu a na místě jí zadrželi řidičský průkaz. Řidička je podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 22 Červenec 2020 06:41