Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 1. července
Stíny 1. července PDF Tisk Email
Středa, 01 Červenec 2020 07:03

 

Straka v kempu

Policisté pátrají po pachateli, který okradl návštěvníka kempu na Hrotovicku. V pondělí 29. června přišla o své věci uložené ve stanu žena z Brněnska. Ke krádeži došlo v době mezi půlnocí a časným ránem, když spala. Pachatel vnikl do stanu a z odloženého batohu odcizil z peněženky finanční hotovost. Okradené majitelce vznikla škoda necelých šest tisíc korun. Případ začali po přijetí oznámení prověřovat policisté. Pachatel je podezřelý ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

Policisté apelují na návštěvníky rekreačních oblastí, aby si dobře střežili své věci. Je třeba mít cennosti stále pod dozorem a ve své těsné blízkosti. V případě využívání chatek, karavanů či obytných vozů je nutné zavírat okna a zamykat dveře, a to při každém opuštění objektu.

 

Měl přes tři promile alkoholu

V pondělí 29. června byli policisté před čtvrtou hodinou odpoledne přivoláni k domu v Hrotovicích, kde se nacházel značně opilý muž. Na místo vyjela policejní hlídka. Jednalo se o sedmatřicetiletého muže, který se povaloval na zahradě domu, nebyl schopen samostatné chůze ani dechové zkoušky, při pokusech vstát padal. Policisté ho zajistili a odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, kde mu byla naměřena hodnota 3,5 promile alkoholu.

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 06 Červenec 2020 06:49