Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 19. srpna
Stíny 19. srpna PDF Tisk Email
Středa, 19 Srpen 2015 07:17

Najdou se svědci nehody?

Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč se obracejí ze žádostí o spolupráci na veřejnost  - případné svědky dopravní nehody. Nehoda se stala v pondělí 17. srpna v době kolem 8.35 hodin v  Třebíči na křižovatce ulic Sucheniova a V. Nezvala.  Řidička projížděla s osobním vozidlem Citroën ve směru jízdy od ulice V. Nezvala a odbočovala vlevo ve směru své jízdy na ulici Sucheniova. V té době ve směru jízdy od Komenského náměstí k ulici Pražská přijížděl řidič s osobním vozidlem značky Opel. Došlo ke střetu obou vozidel. Při střetu utrpěla řidička zranění, se kterým byla převezena k ošetření do nemocnice v Třebíči. Na vozidlech vznikla hmotná škoda ve výši asi 40 000 korun. Alkohol u obou účastníků na místě vyloučili policisté provedením dechové zkoušky.

Policisté se obracejí ze žádostí o spolupráci na případné svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody, aby se s informacemi obrátili na linku tísňového volání 158, případně přímo na Dopravní inspektorát Třebíč, tel: 974 277 251, případně na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Informace od svědků výraznou měrou pomohou policistům objasnit okolnosti dopravní nehody, zejména určit míru zavinění.

Vloupání do rodinného domu

Policisté pátrají po pachateli, který se v Moravských Budějovicích vloupal do rodinného domu. V době od čtvrtka 13. srpna do pondělního rána vnikl nezajištěným oknem do domu na ulici Komenského. Místnosti prohledal a z odložené peněženky odcizil finanční hotovost. Krádeží pachatel způsobil škodu necelých třináct tisíc korun. Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a zajistili stopy. V lokalitě provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro spáchání přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody. Případ policisté dále prověřují a po pachateli pátrají.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 19 Srpen 2015 10:07