Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Hledá se zloděj!
Hledá se zloděj! PDF Tisk Email
Středa, 13 Květen 2015 12:32

Třebíčští kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při objasňování případu krádeže traktoru a nakladače.

Ke krádeži došlo v době od pátečního večera 8. května do sobotní desáté hodiny dopoledne v obci Želetava. Pachatel se vloupal do areálu bývalého zemědělského družstva. Po vypáčení kovových vrat odvezl z haly teleskopický nakladač Manitou MLT 731 registrační značky J02 6822. Z další haly v areálu odcizil traktor New Holland T 5070 JH registrační značky J01 6066. Krádeží způsobil pachatel celkovou škodu téměř tři miliony korun.

 

Místo činu kriminalisté ohledali, zadokumentovali a provedli v lokalitě důkladné šetření. Zahájili úkony trestního řízení pro spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli i odcizeném traktoru a nakladači kriminalisté pátrají.

 

Kriminalisté se obracejí na občany, kteří si v lokalitě v době, kdy ke krádeži došlo, všimli osoby (případně osob), která s traktorem a nakladačem z areálu odjížděla nebo se v obci a jejím okolí pohybovala. Pachatel mohl traktor a nakladač po krádeži v lokalitě naložit na jiné vozidlo, což mohlo rovněž upoutat pozornost náhodné osoby, jejíž svědectví by kriminalisté také uvítali. Žádáme občany, kteří se stali svědky krádeže nebo by mohli poskytnout informace směřující k dopadení pachatele (či pachatelů) nebo vypátrání traktoru a nakladače, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Oddělení tisku a prevence

por. Bc. Jana Kroutilová

tisková mluvčí

FOTO ODCIZENÉHO NAKLADAČE


 

Aktualizováno Středa, 13 Květen 2015 12:39