Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Pátrání po mladé dívce
Pátrání po mladé dívce PDF Tisk Email
Středa, 13 Srpen 2014 09:41

Policisté pátrají po pohřešované dívce

 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované nezletilé dívce. Dívka byla naposledy spatřena 12. srpna 2014 kolem 12:20 hodin v obci Vysoké, jak jde pěšky po silnici směrem ke Žďáru nad Sázavou. Do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu a není známo místo jejího pobytu.

Třináctiletá pohřešovaná dívka vypadá starší než její vrstevnice a je zdánlivého stáří 15 – 16 let. Je střední postavy, vysoká 160 – 165 cm. Má na jedné straně hlavy dlouhé a na druhé straně krátké hnědočerné vlasy a hnědé oči. Nosí černé dioptrické brýle. V každém uchu má dívka několik náušnic. Na levém předloktí má několik malých jizev.

Na sobě měla dívka naposledy oblečené dlouhé modré kalhoty, černou bundu do pasu a bílé botasky. U sebe měla černou kabelku s řetízkem přes rameno.

Žádáme občany, kteří mají informaci, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo kontaktovali policisty na nejbližší služebně Policie České republiky.

Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Oddělení tisku a prevence

nprap. Martin Dušek

koordinátor prevence

Aktualizováno Středa, 13 Srpen 2014 09:46