Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 25. července
Stíny 25. července PDF Tisk Email
Čtvrtek, 25 Červenec 2013 06:07

Muže zavalila zemina

Včera pět minut před čtrnáctou hodinou jsme na tísňové lince 158 přijali oznámení o pracovním úrazu na stavbě inženýrských sítí v obci Trnava. Sedmapadesátiletého muže ve výkopu hlubokém 3 – 4 metry zavalila zemina. Muže se podařilo vyprostit po více než 30 minutách. Přivolaný lékař již pouze konstatoval smrt. O události byl vyrozuměn inspektorát bezpečnosti práce, příčiny a další okolnosti tragické události jsou předmětem dalšího šetření.

 

 

Vypátrali hledanou ženu

V úterý 23. července vypátrali policisté ženu, po které bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Hledanou nalezli po poledni v Třebíči na ulici M. Gorkého. Na třicetiletou ženu byl v první polovině července vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Hledanou policisté zadrželi a následně ženu eskortovali do věznice.

 

 

Opilý napadl bratra

Policisté šetří fyzické napadení, ke kterému došlo v úterý 23. července v Moravských Budějovicích. Před desátou hodinou večer přijali na tísňové lince 158 oznámení od muže, kterého napadl jeho opilý bratr. Na místo vyjela policejní hlídka, policisté opilého osmadvacetiletého muže zajistili. Provedeným šetřením zjistili, že v domě napadl fyzicky svého bratra.

Při útoku ke zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření, nedošlo. Policisté provedli u opilého muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,57 promile alkoholu. Následně muže převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Sobota, 27 Červenec 2013 07:39