Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. července
Stíny 10. července PDF Tisk Email
Středa, 10 Červenec 2013 06:39

Přistihli ho za volantem

Jemničtí policisté prováděli dne 7. července dohled nad bezpečností a plynulostí silničního provozu v Jemnici. Na ulici Tyršova krátce před dvaadvacátou hodinou zastavili a kontrolovali vozidlo Peugeot. Při kontrole vyšlo najevo, že pětatřicetiletý řidič z Plzně má soudem uložen zákaz řízení motorových vozidel a to až do poloviny roku 2015. Policisté muži zakázali další jízdu a podezírají ho ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Řidiči hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Odcizil telekomunikační kabel

Moravskobudějovičtí policisté pátrají po neznámém pachateli krádeže. Zloděj dne 8. července mezi 03:30 a 04:00 hodinou odcizil telekomunikační kabel mezi železničními stanicemi Moravské Budějovice a Vesce. Kabel umožňoval telefonní spojení mezi železničními stanicemi a zároveň sloužil k zajištění zabezpečovacího zařízení železničního přejezdu Vesce.

Tento zajišťovací okruh se v důsledku krádeže stal nefunkční. Pachatel svým činem způsobil škodu za přibližně 15.000 korun. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání trestných činů poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení a krádeže.  V případě dopadení hrozí pachateli až šestiletý trest odnětí svobody. 


Martin Dušek

Aktualizováno Pátek, 12 Červenec 2013 06:57