Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 3. července
Stíny 3. července PDF Tisk Email
Středa, 03 Červenec 2013 06:40

Mladík se v restauraci obnažil

Ze spáchání přečinu výtržnictví je podezřelý sedmadvacetiletý muž z Třebíče. V pondělí 1. července došlo po osmé hodině večer u restauračního zařízení na ulici Otmarova v Třebíči ke konfliktu mezi několika muži. Na místo byli přivoláni strážníci městské policie, kteří po příjezdu učinili opatření, aby již k žádnému protiprávnímu jednání nedocházelo a dále přivolali také policejní hlídku. Policisté provedli šetření a zjistili, že v prostoru předzahrádky došlo ke konfliktu mezi čtyřmi muži. Sedmadvacetiletý muž si na závěr rozepře stáhl kalhoty a obnažil se, a to i v přítomnosti dalších návštěvníků restauračního zařízení, mezi nimiž bylo i dítě, a dopustil se tak hrubé neslušnosti.

Dále policisté zjistili, že je podezřelý mladý muž pod vlivem alkoholu, při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,5 promile alkoholu. Strážnici ho poté převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu. Případ dále prověřují.

 

Krádež stromů

Policisté pátrají po pachateli, který odcizil v katastru obce Nárameč třicet stromů. V době od konce loňského roku do druhé poloviny června v místě zvaném V Potiskách vytěžil a následně odvezl vzrostlé habry a břízy. Krádeží způsobil pachatel předběžně vyčíslenou škodu čtyřicet tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, po pachateli pátrají.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Čtvrtek, 04 Červenec 2013 06:53