Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. června
Stíny 9. června PDF Tisk Email
Čtvrtek, 06 Červen 2013 11:34

Opilý ležel na parkovišti

V úterý 4. června vyjela policejní hlídka před jedenáctou hodinou večer na ulici Spojovací v Třebíči, kde dle přijatého oznámení ležel na parkovišti před obchodním domem muž. Policisté zjistili, že se jedná o pětačtyřicetiletého muže, který je značně opilý. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,57 promile alkoholu. Opilý muž nebyl schopen vstát ani samostatné chůze, svým jednáním navíc budil veřejné pohoršení. Policisté ho zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 

Opilý obtěžoval cestující

Ze spáchání přestupku proti občanskému soužití je podezřelý pětatřicetiletý muž z Brněnska, který obtěžoval cestující v autobusu na trase z Jemnice do Moravských Budějovic. V neděli 2. června přijali policisté po páté hodině večer na tísňové lince 158 oznámení od řidiče, který uvedl, že v autobusu jedoucím z Jemnice je opilý muž, který obtěžuje ostatní cestující, a na jeho výzvu odmítá vystoupit.

Na zastávce v Moravských Budějovicích autobus zastavoval a na místě již čekala policejní hlídka. Policisté agresivního opilého muže z autobusu odvedli a dále ho převezli na obvodní oddělení. Při dechové zkoušce opilému muži naměřili hodnotu 2,18 promile alkoholu. V budově začal muž tlouct hlavou do stolu, policisté mu v jeho jednání zabránili a přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Lékař muže vyšetřil, nezjistil zranění a následně policisté zajištěného muže eskortovali na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Jana Kroutilová 

Aktualizováno Neděle, 09 Červen 2013 16:10