Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 22. dubna
Stíny 22. dubna PDF Tisk Email
Pondělí, 22 Duben 2013 06:29

Feťačka řídila favorit
V pátek odpoledne před půl pátou zastavila policejní hlídka dopravního inspektorátu Třebíč  v rámci   výkonu služby v Třebíči na ulici Rafaelova osobní  vozidlo Škoda Favorit. Auto řídila pětadvacetiletá řidička z Třebíče. Před provedením dechové zkoušky, byla řidička dotázána, zda před jízdou nebo v průběhu jízdy požila alkoholický nápoj nebo jinou návykovou látku. Žena uvedla, že žádný alkohol nepožila. Policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Následně byla řidička vyzvána k provedení orientační zkoušky na přítomnost návykových látek. Tato zkouška vykázala přítomnost amfetaminu – pervitinu. Policisté řidičku vyzvali k lékařskému vyšetření s odběrem krve nebo moči, čemuž se podrobila.  Mladé ženě na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu.

 

Pytlák nebo vandal?
Policisté pátrají po dosud nezjištěném pachateli, který v přesně nezjištěnou dobu průběhu pátku nebo soboty poškodil jízdou terénním automobilem pole oseté jarním ječmenem a pole oseté ozimou pšenicí.

Tyto pozemky se nacházejí  u obce Sudice na Třebíčsku. Celková škoda poškozením plodin na polích činí 40 000 korun. Policisté se v této souvislosti obracejí na svědky, kteří by viděli terénní vozidlo, které jezdí po osetých polích v okolí obce Sudice na Třebíčsku, aby se obrátili na linku 158. Svým svědectvím mohou pomoci vypátrat vandala, který tímto způsobem ničil cizí majetek.
Dana Čírtková 

Aktualizováno Úterý, 23 Duben 2013 09:53