Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. dubna
Stíny 20. dubna PDF Tisk Email
Sobota, 20 Duben 2013 07:01

Opilec sebevrah? 

Ve čtvrtek 18. dubna přijali policisté od zdravotnické záchranné služby před třetí hodinou odpoledne oznámení, že vyjíždějí na Komenského náměstí v Třebíči, kde by se měl nacházet muž, který chce skočit do řeky Jihlavy. Na místo vyjela policejní hlídka a strážníci městské policie. Na břehu řeky u průplavu pro vodáky zdravotníci po příjezdu nalezli čtyřiačtyřicetiletého muže. Byl pod vlivem alkoholu a ve špatném psychickém stavu. Muže zdravotníci odvedli do sanitního vozu, kde ho lékař vyšetřil. Zraněn nebyl. Dále policisté u muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,29 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Zavalily ho sítě

Ve čtvrtek 18. dubna došlo v areálu zemědělské společnosti v Okříškách k vážnému zranění sedmadvacetiletého muže. Oznámení o úrazu přijali policisté po jedenácté hodině dopoledne a na místo okamžitě vyjela policejní hlídka. V areálu již zasahovala zdravotnická záchranná služba. Zraněný muž byl s podezřením na těžké zranění letecky transportován do brněnské nemocnice.

Policisté provedli na místě šetření, ohledání a zadokumentování. Na základě dosavadního šetření zjistili, že v areálu provádí firma stavební práce. Na jednoho ze zaměstnanců spadl z jeřábu náklad kari sítí a částečně muže přimáčkl k lešení. Dechovou zkoušku nebylo možné z důvodu zranění muže provést, policisté nařídili odběr krve. Na místě byl přítomen také pracovník inspektorátu bezpečnosti práce. Veškeré okolnosti, které vedly ke zranění muže, policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 22 Duben 2013 14:54