Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. dubna
Stíny 13. dubna PDF Tisk Email
Sobota, 13 Duben 2013 07:39

Napadal obyvatele domu

Ve čtvrtek 11. dubna přijali policisté po osmé hodině večer na tísňové lince 158 oznámení, že se v Třebíči na ulici v části Nové Dvory nachází opilý mladík, který se chová značně agresivně. Na místo vyjela policejní hlídka. Policisté před domem nalezli devatenáctiletého opilého muže, učinili opatření, aby nedocházelo k dalšímu protiprávnímu jednání, a provedli šetření. Zjistili, že opilý mladík před vchodem do panelového domu bezdůvodně slovně napadal jeho obyvatele, na které křičel vulgární nadávky. Policisté dále provedli u mladíka dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,13 promile alkoholu. Mladého muže si následně převzali jeho rodiče. Mladík je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

 

Auto dostatečně nezabezpečil

Ve středu 10. dubna došlo v obci Heraltice k dopravní nehodě, kdy řidič odstavil vozidlo, dostatečně ho nezabezpečil proti pohybu a to se samovolně rozjelo.

Po šesté hodině večer zastavil řidič vozidlo Škoda Favorit při okraji vozovky, v místě prudkého klesání. Zařadil pouze třetí rychlostní stupeň, z vozidla vystoupil a odešel. Automobil se následně samovolně rozjel, sjel v přímém směru jízdy do prostoru křižovatky a dále mimo pozemní komunikaci. Vozidlo poté čelně narazilo do vrat a do domu. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Policisté provedli u osmnáctiletého řidiče dechovou zkoušku, při které u něho požití alkoholu vyloučili. Mladému muži policisté za spáchaný dopravní přestupek uložili blokovou pokutu.   

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 15 Duben 2013 06:41